Klanten

Samen bereiken wij meer.

Contact opnemen
  • PROJECTEN 12916
  • GEBRUIKERS 35241
  • AUDITS 189395
  • TICKETS 2918913
19 July 2017
Nijhuis Bouw B.V.
Davy Elshof

“ED Controls én QR Controls helpen de kwaliteitsborging naar een hoger niveau te tillen. We managen projectrisico’s, koppelen er veiligheidsinspecties, keuringsrapporten en opleverrapporten aan en geven de frequentie aan zodat mensen op de bouwplaats precies weten wanneer zij wat moeten doen.”

15 February 2017
Plegt-Vos
Johan Roelfs

“ED Controls is een prachtig programma om gestructureerd woningopnames te doen. Het bespaart ons enorm veel tijd in projectvoorbereiding, uitvoering en verwerking van data.”

15 December 2016
CBB
Patrick S. IJtsma

“Regelmatig komen we situaties tegen die we van tevoren niet hadden bedacht. Gelukkig kunnen we op ED Controls rekenen voor ondersteuning. Ze denken mee hoe we het beter kunnen doen, dat vind ik een groot pluspunt.”

23 November 2016
BPZ
Nico Gudema

“Hadden we eerder gemiddeld tien opleverpunten, nu zijn het er nog maar twee of drie. Een krasje, kromme deur of verkeerd beslag is nu snel opgelost.”

19 October 2016
Van de Ven Bouw en Ontwikkeling
Koos Spapen

“Prettig vind ik het betrouwbare karakter van ED Controls. Projectinformatie ligt vast en blijft vastliggen. Ook jaren later kun je zaken eenvoudig, met een klik op je tablet, terughalen.”

18 October 2016
Buster Bouwcontrol
Kees Deckers

“Elk onderdeel van ons vak kunnen we toepassen in ED Controls. Tijdens het rondgaan op de bouwplaats, heb ik het weekrapport al voor zo’n 90% af. Het werkt efficiënter en leuker”

29 August 2016
Trebbe
Patrick Peet & Arie Bauman

“Trebbe levert kwaliteit, straalt dit uit en is transparant richting haar opdrachtgevers. ED Controls levert hier een belangrijke bijdrage aan. We kunnen nu aan opdrachtgevers laten zien: ‘wij borgen kwaliteit, daar hebben we een tool voor en jullie kunnen met ons meekijken’.”

10 July 2016
Dynniq
Marco Tuk

“We hebben met ED Controls dusdanig efficiënt kunnen werken dat we de gevraagde rapportages binnen de gestelde, zeer krappe, deadline aan Rijkswaterstaat hebben kunnen aanleveren. Hadden we dit met papieren vinklijsten gedaan, dan hadden we een veel grotere backoffice nodig gehad.”

28 June 2016
Heembouw
René Lem

“Sterk aan ED Controls vind ik de laagdrempeligheid. Het is heel visueel en dus eenvoudig om mee te werken. Het bespaart mij bovendien veel tijd; ik hoef ’s avonds niet meer mijn opnames over te typen.”

28 April 2016
Visser en Smit Bouw
Paul Verhaar

“Vooraf hebben wij keuringsplannen opgesteld, waarin we opnemen hoe vaak een onderdeel gekeurd moet worden. Deze keuringen stellen we digitaal in ED Controls vast, waardoor de gehele administratie eenvoudiger wordt en het papieren keuringsformulier tot de verleden tijd behoort.”

11 March 2016
UMC Utrecht Veilige Werkomgeving
Jan Linnebank

“ED Controls draagt bij aan een betere beheersbaarheid van onze brandveiligheid. Met één druk op de knop kunnen wij, maar ook de brandweer, de actuele status van de branddoorvoeren inzien.”

16 December 2015
Van Wijnen Arnhem B.V.
Johan van Wijk

“ED Controls werkt zo eenvoudig en snel dat ik, na het uitzetten en vastleggen van mijn taken en het controleren van de kwaliteit, tijd overhoud voor andere zaken.”

15 September 2015
Ingenieursbureau Wolter & Dros BV
Hans den Toom & Michael van Gool

“Een tool waar de monteurs en leidinggevenden blij van worden. Meegaan met de tijd en toch met simpele stappen heel veel bereiken!”

13 May 2015
Smits van Burgst Beveiliging BV
Erwin de Graaf & Jos Blanken

“Dankzij maatwerk kunnen wij ED Controls gebruiken in onze eigen beveiligde ICT omgeving. Hierdoor konden wij ED Controls inzetten bij onder andere het beveiligings- en brandveiligheidproject bij het Paleis van Justitie in Den Haag.”

12 May 2015
Ballast Nedam BSP
Bert Videler

“ED Controls verduidelijkt de samenwerking, het werkt overzichtelijk, de informatie kan ik makkelijk terugvinden en doordat ik mijn administratie op de werkplaats kan doen, heb ik meer tijd voor andere zaken.”

5 February 2015
Jorritsma Bouw BV
Theo Huisma

“ED Controls helpt mij om kwaliteit gedurende het bouwproces efficiënt vast te leggen, te verbeteren en te bewaken. Hierdoor kunnen de punten vroegtijdig worden opgelost en komen we tijdens de vooroplevering minder manco’s tegen. ED Controls vereenvoudigd het streven om bij de oplevering een nul puntenlijst te behalen.”

4 February 2015
Unica bv
Peter Gerrits

“ED Controls helpt ons om afwijkingen duidelijk in beeld te krijgen en vast te leggen om ze daarna efficiënt af te handelen. Met behulp van audits kunnen we de kwaliteit borgen die we stellen aan onze installaties.”

13 January 2015
Ferus Smit
Jan Vellenga

“Deze app stelt mij instaat om enerzijds op de meest heldere manier informatie qua restpunten van een reder te ontvangen, anderzijds om zelf met de minste moeite mijn opmerkingen over te brengen op eigen personeel en onderaannemers.”

12 January 2015
Ed. Züblin AG
Joeri Aengenveld & Lars Berkers

“ED Controls heeft ons geholpen om op een snelle-, eenvoudige- en duidelijke manier opleverpunten vast te leggen.”

12 January 2015
Bouwbedrijf Wessels Rijssen BV
Martin Nijveld

“Met ED Controls heb ik extra extern geheugen gekregen.”