Nieuws

Ontwikkeling is het enige dat constant is.
Hieronder vind je hoogtepunten van de ontwikkeling en het gebruik van ED Controls.

  • PROJECTEN 12916
  • GEBRUIKERS 35241
  • AUDITS 189395
  • TICKETS 2918913
24 april 2018
Jouw data beschermd volgens de AVG
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing op alle organisaties in de EU. Als organisatie krijgen wij en jullie meer verplichtingen rondom het aantonen van onze verantwoordelijkheid in het beschermen van (persoons-)gegevens. (meer…)
15 maart 2018
Klanten over ED Controls: Hurks
Vol trots delen wij de eerste video in de reeks 'Klanten over ED Controls'! Elke maand zullen wij een video delen waarin één van onze klanten te zien en te horen is over het project waaraan met ED Controls gewerkt wordt. (meer…)
13 maart 2018
Amsterdam ArenA in control
Ballast Nedam, één van de founders van de Amsterdam ArenA, is goed op weg wat betreft de verbouwing van de ArenA. Dit voorjaar wordt de Oostzijde (fase 1) van het stadion opgeleverd, en is een groot deel van de verbouwing gereed voor het EK van 2020. (meer…)
15 januari 2018
Hospital Nobo Otrobanda – Curaçao NL
ED Controls wordt niet alleen door buitenlandse bedrijven gebruikt, maar ook door Nederlandse bedrijven in het buitenland. Zo bouwt Ballast Nedam het ziekenhuis Hospital Nobo Otrobanda op het eiland Curaçao. (meer…)
12 december 2017
ED Controls ingezet bij project het Kraanbolwerk
Eind november is de eerste editie van het inspiratieboek Boque uitgekomen. Net als de initiatiefnemers van Boque en de vele bouwers, leverenciers, ondernemers en architecten die in dit boek staan, geloven wij in een bouw vol lef, visie, passie en verbeeldingskracht. (meer…)
24 mei 2017
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
12Build en Interactive Blueprints slaan de handen in een om elkaar beter te leren kennen en meer van elkaar te zien dan over de schutting zichtbaar is, hebben 12Build en Interactive Blueprints elkaar afgelopen week ontmoet. (meer…)
15 september 2015
1.000.000 tickets
Wow, alweer een miljoen tickets! Felicitaties aan Stam + De Koning, die met hun ticket op 4 september het miljoenste ticket hebben aangemaakt.
1 juli 2015
Veel glas zorgt voor helende omgeving: Medisch Spectrum Twente
In het vakblad ‘Bouwkwaliteiten in de Praktijk’ stond in april 2015 een interessant artikel over het Medisch Spectrum Twente. In dit artikel is er aandacht voor de locatie, het ontwerp, de duurzaamheid, op welke manier dit ziekenhuis zal bijdragen aan het herstel van de patiënten en hoe zij ED Controls hebben toegepast. Naar het artikel: Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar
26 januari 2015
ED Controls nu ook op Android
Lang verwacht, maar met trots kunnen wij melden dat er voor de Android gebruikers een beta-versie klaar is van de ticketmodule van ED Controls. We verwachten de auditversie omstreeks het tweede kwartaal klaar te hebben.