Nieuws

Ontwikkeling is het enige dat constant is.
Hieronder vind je hoogtepunten van de ontwikkeling en het gebruik van ED Controls.

Contact opnemen
  • PROJECTEN 12916
  • GEBRUIKERS 35241
  • AUDITS 189395
  • TICKETS 2918913
15 January 2018
Hospital Nobo Otrobanda – Curaçao
ED Controls wordt niet alleen door buitenlandse bedrijven gebruikt, maar ook door Nederlandse bedrijven in het buitenland. Zo bouwt Ballast Nedam het ziekenhuis Hospital Nobo Otrobanda op het eiland Curaçao. Bij dit project verzorgen zij het ontwerp, de bouw en het meerjarige onderhoud. (meer…)
13 December 2017
Fijne feestdagen!
Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! (meer…)
12 December 2017
ED Controls ingezet bij project het Kraanbolwerk
Eind november is de eerste editie van het inspiratieboek Boque uitgekomen. Net als de initiatiefnemers van Boque en de vele bouwers, leverenciers, ondernemers en architecten die in dit boek staan, geloven wij in een bouw vol lef, visie, passie en verbeeldingskracht. (meer…)
24 May 2017
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?
12Build en Interactive Blueprints slaan de handen in een om elkaar beter te leren kennen en meer van elkaar te zien dan over de schutting zichtbaar is, hebben 12Build en Interactive Blueprints elkaar afgelopen week ontmoet. (meer…)
15 September 2015
1.000.000 tickets
Wow, alweer een miljoen tickets! Felicitaties aan Stam + De Koning, die met hun ticket op 4 september het miljoenste ticket hebben aangemaakt.
1 July 2015
Veel glas zorgt voor helende omgeving: Medisch Spectrum Twente
In het vakblad ‘Bouwkwaliteiten in de Praktijk’ stond in april 2015 een interessant artikel over het Medisch Spectrum Twente. In dit artikel is er aandacht voor de locatie, het ontwerp, de duurzaamheid, op welke manier dit ziekenhuis zal bijdragen aan het herstel van de patiënten en hoe zij ED Controls hebben toegepast. Naar het artikel: Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar
26 January 2015
ED Controls nu ook op Android
Lang verwacht, maar met trots kunnen wij melden dat er voor de Android gebruikers een beta-versie klaar is van de ticketmodule van ED Controls. We verwachten de auditversie omstreeks het tweede kwartaal klaar te hebben.